ΑΣΕΠ: Νέες θέσεις βρεφονηπιοκόμων στον Δήμο Τανάγρας

Οι προσλήψεις πρόκειται να υλοποιηθούν με, σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Ο Δήμος Τανάγρας ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη τριών θέσεων εργασίας για βοηθούς βρεφονηπιοκόμων. Οι προσλήψεις πρόκειται να υλοποιηθούν με, σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2 μηνών, συνολικού αριθμού 3 ατόμων ειδικότητας ΔΕ βοηθών βρεφονηπιοκόμων, για κατεπείγουσες και πρόσκαιρες ανάγκες του Δήμου Τανάγρας

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινάει την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και πρόκειται να λήξει την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024.
Οι θέσεις εργασίας στον Δήμο Τανάγρας

ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων - 3 θέσεις

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση (tanagra@tanagra.gr), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Τανάγρας Βοιωτίας – Γραφείο Πρωτοκόλλου – Παμμεγίστων Ταξιαρχών 1, Σχηματάρι – Τ.Κ. 320 09, υπόψιν κυρίας Δημητρίου Χρυσούλας, (τηλέφωνα επικοινωνίας 22623 51170 και 22623 51102).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 7 ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου Τανάγρας, δηλαδή από την 24 Οκτωβρίου 2024 ημέρα Πέμπτη με καταληκτική ημερομηνία την 30η Οκτωβρίου 2024 ημέρα Τετάρτη.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων, ΕΔΩ.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο